CLUB KAPPERS stapt over op MATRIX

Big News! Vanaf 1 augustus gaat CLUB KAPPERS werken met een nieuw merk voor professionele salonproducten: MATRIX!

Imagine all you can be with MATRIX!

MATRIX is een merk dat in 1980 werd opgericht door de Amerikaanse Arnie Miller vanuit de missie om kappers de kans te geven om te ‘geloven, dromen & slagen’ in hun vakgebied. Vandaag de dag zet het merk zichzelf als doel om het meest inclusieve merk van de professionele kappersindustrie te zijn, waar expressie, inspiratie en ongecompliceerde producten voorop staan.

MATRIX heeft 3 schitterende lijnen met kleurproducten die perfect aansluit bij Club kappers, de Nr 1 keursalon! Of je nu graag een semi, demi of permanente kleuring wilt, of je gaat voor natuurlijke of een intense kleuring, Matrix heeft het allemaal in huis.

Producten voor thuis voor een vaste lage prijs!

Je vindt vanaf nu in onze productkast de MATRIX Total Results lijn met professionele haarverzorgingsproducten voor thuis. De Total Results lijn biedt producten die zijn afgestemd op verschillende haartypes en haarbehoeftes, zo is er voor jou altijd de perfecte shampoo en conditioner.

De MATRIX Style Link lijn met ‘Prep’, ‘Play’ and ‘Perfect’ producten bieden jou daarnaast alles wat je nodig hebt om zelf thuis die perfect gestylde look te creëren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze stylisten vertellen je graag meer over onze nieuwe producten en geven je advies over welke producten het beste bij jouw haartype passen. Bovendien shop je alle Producten van MATRIX bij CLUB KAPPERS altijd voor een vaste lage prijs!

Designed by DVO RECLAME